Taal&Woordenschat H.1

Een woordweb maken helpt mij om nieuwe woorden en de betekenis te onthouden.

image

image

Andy Ninvalle

Op vrijdag 23 maart kwam er een beatboxer en hiphopper genaamd Andy. Alle eerste en tweede klassers mochten er naar kijken. Het gebeurde allemaal in de aula. Hij liet ons zien hoe hiphop en beatbox ontstaan was. Hij kon erg goed dansen en beatboxen en hij was ook erg grappig.

Dit is Andy Ninvalle

image

Ik vond het heel leuk om naar hem te kijken wat hij allemaal deed hij liet ons ook bijvoorbeeld zien dat rijke kinderen en arme kinderen heel anders waren en dat je met een stukje papier heel veel dingen kon doen. Hij maakte bijvoorbeeld met dat stukje papier een baby een pistool,granaat en een helicopter hij ging daarmee spelen en maakte zijn eigen geluiden. Dat was echt gaaf als je je ogen dicht deed dan leek het echt net of er een echte helikopter boven je vloog.!

Aan het begin van het schooljaar moest iedereen een verslag maken over zichzelf. Ik vond het leuk om te doen, want dan kunnen mensen die het lezen ook meer over jou te weten komen.

image

Mijn eerste school dagen
Mijn begindagen op school vond leuk maar ook spannend, want je kom op een hele andere school met andere kinderen en andere leraren. Ik probeerde gelijk een eetje vrienden met iedereen te worden, want dat is altijd wel handig. Het was eerst wel wennen dat je op een hele andere school zat, maar nu vind ik het een hele leuke en gezellige school. Ik zal echt nooit naar een andere school willen of terug naar de basisschool. En het is al helemaal leuk dat ik nu in een tabletklas zit.

Boekverslag

image

Ik heb dit boek gelezen. Ik vind het best een vreemd boek, omdat er dingen in voor komen zoals : verkrachting.

Als ik klaar was met een hoofdstuk ging ik steeds ongeveer 6 zinnen opschrijven over wat er in dat hoofdstuk gebeurden. Ik heb mijn boekverslag met de hand geschreven, omdat we toen nog geen tablet,s hadden.
Ik vond het best wel leuk om een boekverslag te maken ,maar tog vind ik het wel leuker om dat op de tablet te gaan doen.

Plaats een reactie