Ik ben Cheyenne. Ben 15 jaar. Ik zit op het stanislascollege krakeel. Ik vind het daar heel leuk, want ik zit in een tablet klas. We doen heel veel met ons tablet,s en dat vind ik heel leuk!

Voor de rest hou ik erg van tekenen,pingen,xboxen,op vakantie gaan, lol maken met vriendinnen en naar buiten gaan. Ik heb 2 honden Juicy en Joy het zijn fransebulldog.

Ik heb 1 broer hij is 15. En mijn ouders zijn gelukkig nog bij elkaar we gaan altijd leuke dingen doen dus dat is altijd leuk!

image
Dit is mijn lieve hondje Joy !

Ik hou heel erg van voetbal ik heb daar ook op gezeten. Eerst zat ik op Concordia en toen ging ik naar Verdeburch en daarna heb ik bij Ado gevoetbalt. Nu zit ik op geen sport ,maar ik zou wel weer graag op voetbal willen gaan, want het was altijd heel leuk! In mijn vrije tijd ga ik vaak naar buiten met vriendinnen of naar de boogaard en ik ga ook vaak lekker lui op me bed liggen tv kijken.. Ik hou echt SUPER veel van macdonalds en van wokken!

Ik heb voor dienstverlening & comercie. ik ga biologie doen,want ik wil juf worden in groep 1 en 2 van de basisschool.

Ik vind papier maché heel leuk ook al ben ik er niet zo goed in. Ik vind dat leuk , omdat je eigenlijk heel veel dingen ermee kan doen! Ik heb laast nog een klein grappig katje gemaakt van papier maché.image

Op school is het vaak heel leuk, want we gaan meestal leuke dingen doen. Een van de grappigste en leukste dingen die we hebben gedaan is schaatsen en een eigen korte film maken. Ik vind het niet leuk dat ik soms al het eerste uur moet beginnen. Verder vind ik zowat alles wel leuk aan school.

Waar ik juist niet van hou

Ik hou niet van kinderen die andere kinderen pesten. Ik hou ook niet van mensen die een ander naar benede halen om zichzelf beter te laten lijken. Ik zou nooit iets aan mezelf veranderen voor iemand anders, want mensen moeten me maar accepteren zoals ik ben. Waar ik al helemaal niet van hou is van spinazie, bloemkool, zuurkool, bruine bonen en stampot!
Ik kan ook niet tegen troep altijd als ik troep zie wil ik het altijd snel opruimen. Waar ik al helemaal een hekel aan heb zijn mensen die dieren mishandelen!..

Plaats een reactie